sreda, 1. junij 2011

Dan 13 - Končno počitek

Ja ne boste verjeli, ampak imela sva cel dan počitka. No čeprav sva si ga sama malo zakomplicirala. Najprej sva se odjavila v motelu kjer sva bila da sva šla v drugi boljši in cenejši. seveda sva vse spokala in se odpravila ob 11h ven, šla do drugega kjer so nama rekli da so polni in naj kako urco počakava če bo kdo skenslal...no in sva res. seveda ni noben skensla, tako da sva se vrnila v hotel kjer sva bila že zjutraj in tako cel dopoldne stran vrgla.
Šla sva še malo v šoping, tukaj je recimo vse ful ceneje...v bistvu nas v EU prav skubijo trgovci...recimo v trgovini sem si nabavil original CK kavbojke za 45 USD (cca 30EUR) in pa Levis kratke hlače za 30USD (cca 20EUR)... dobro veste po kakih cenah pa to kupujemo v SLO in če to primerjamo že samo z maloprodajno ceno so razlike ogrome... veletrgovci pa si gurno dobijo te stvari vsaj še polovico ceneje, torej plačujemo cca 5,6 ali celo 7 kratne marže našim trgovcem... potem pa se vsi na neke krize in ne vem kaj zgovarjajo... dilerji poberejo največje zaslužke, medtem ko proizvajalec in končni uporabnik oba najslabšo potegneta.
no malo kritiziranja, ker se danes ni nič dogajalo pa je treba blog zafilat :-) sej verjetno ste tudi opazili da je prej narejen kot ponavadi.
no pa poglejmo teh par utrinkov


 v daljavi se je že svetil šoping center


nismo bili edini na poti tja...naj vas potolažim, ta kužek je preživel srečanje z šoping centrom... da ne boste rekli da so same žalostne zgodbe o živalih v ZDA

valda smo mi deci najprej videli najpomebnejši del centra :)
       no čeprav je bil rezultat na koncu podoben...le to da je verjetno šlo vse dosti hitreje
 simpatični napisi na majčkah :-)))

hmmm kaj naj še dodam... no če koga zanima kaj posebnega v zvezi s šopingom naj kar piše...ker res ne vem kaj bi lahko še povedal ;-)

Drugače pa jutri zopet akcija. Greva v JZ Nebrasko ali pa SZ Kansas. Bomo jutri zjutraj še enkrat karte preverili potem pa v akcijo. Čepraj je slight risk, so pogoji za bolj izolirane celice in te ponavadi delajo najlepše strukture in tudi tornade, saj jih nobena druga celica ne moti in se v miru razvijajo.


3 komentarji:

  1. Ni čudn da je pes preživel, če je pa zaprt v drugem avtu... :)
    LP iz LJ

    OdgovoriIzbriši
  2. Tile tvoji komentarji so malo zasli. Raje ostani pri komentiranju vremena in se vzdrzi marz trovcev. Verjetno si kupil hlace iz lanske sezone, ali pa kaksen ponaredek.
    Tvoj najboljsi sosed

    OdgovoriIzbriši