torek, 7. junij 2011

Dan 19 / še druga Discovery ekipa in chase

No pa se je dolga pot vseeno izplačala. Najprej sva naletela na drugo discovery ekipo z Dominatorjem in Reed-om. Potem lep čejs, toča nama je razbila sprednjo šipo na dveh koncih, sf... levi sprednji žmigavc,dol nama je odbila magnetne nalepke ki so do zdaj zdržale vsa neurja itd.. iz avta pa seveda naredila popolno preobrazbo :-)
aja da ne pozabim..včeraj so naju celo dvakrat policaji ustavili, enkrat sem prevozil stop znak, ampak da ne bo pomote, levo in desno 3 milje nikjer nobenega, ampak vseeno sem ga prevozil in ogrožal sebe in druge :-) končalo se je le z opozorilom. Drugic pa sva lovila eno hudo celico in naju ustavi policistka zaradi speedinga :-) ...in seveda kam se tako mudi, da sva 25mph prehitro furala itd... pa sem se malo bogega naredil in ji rekel da beživa pred točo k nama je že cel avto stokla in pol ona res posveti po avtu in sva se ji zasmilila in nama je začela razlagat kje morva it da se izogneva nevihti...Mare je pa komaj dovolj hitro skril radar :-)...no tukaj nama je pa prav prišlo da sva zgubila čejsarske nalepke z avta :-)))
no pa si malo poglejmo

we are on the right way :-)
no pa še ena državica v vrsti :-)
 no in še novejša različica TIV-a Dominator

 seveda brez objemčkov in pozdravčkov tudi med čejsarji ne gre :-)
 tako pa se je potem vse začelo ob lepem sončnem vremenu kot zmeraj :-)
 prve celice so začele pokat,pozno popoldne...
 evo zame najbolj impresivna stvar včeraj...kar je na začetku zgledalo kot navaden scud(rfd-veter iz nevihte poriva naprej zrak ki se dviguje in vlaži in nastanejo oblakci ki jim rečemo scudi)
 se je nadaljevalo takole...naj takoj povem da nimam celega poteka, ker sem ga snemal in ga imam posnetega
 in takole
in takole

 že lepo razvit
 hmmm
 no in končna verzija
 potem se je pa nazaj dvignil...sigurno je šlo za wall cloud, za tornado pa nisva sigurna in čakava da še kdo kej javi ki je to opazoval iz druge strani... bilo pa je fascinantno kako iz ene pikice rata raztur :-)
no tole je pa pra...ka ki naju je pojahala... nimam velik slik ker sem vozil med čejsom in je bila cesta katastrofa...makadam,blato, vse se je pogrezalo itd... seveda se ji nisva nala in sva prišla ven iz nje, čeprav z malo težak ker je bila ciklična in je točna jedra obnavljala točno nad nama...hitro ne moreš vozit ker je še huje, če pa voziš počasi pa nikol ven ne prideš... jah mal zahebano :-) od zunaj pa je lepotička jemalo sapo...sicer spet nočne slike in se ne vidi kake so bile strukture...ampak to je to..mi pač ne gre nočno slikanje
no to sem pa zdaj na hitro šel slikat... dente pa bom slikal kasneje ko bo sonce ker se jih skor nič ne vidi k je dež :-)
1 komentar:

  1. Lep pravi čejs s posledicami. Še malo pa bosta mogla nov avto rentat :)
    Srečno naprej!!
    Lp
    Robi

    OdgovoriIzbriši