ponedeljek, 6. junij 2011

Dan 18/ Pranje in TIV

Včeraj sva malo spremenila plan. Zgleda vedno da bo več časa a ga na koncu vedno zmanjka. Kino ki sva ga imela v planu že prvi dan, sva včeraj spet preložila. Prav tako včeraj nisva šla na chase, ker sva se raje odločila za danes(oba pa ni bilo izvedljivo ker je prevelika razlika v km in nama danes ne bi ratalo pridet na drug konec)
no takole zgleda tale tura, dolga 1400km. Včeraj sva štartala ob 19h in  ob 2h zjutraj prispela. Oziroma ob 3eh samo se je ura premaknila ker sva prečkala en časovni pas. danes pa še preostali del poti in čejs popoldne...
 no tukaj daleč stran je pa takole, ko nama ena američanka reče da smrdiva si misliva da je blesava, ko nama dve rečejo da smrdiva, rečeva da so tukaj ljudje ful občutljivi, ko pa nama 3 rečejo, greva pa v loundery :-)))

 to naju je en nepalc slikal in mu slikanje ravno ni šlo od rok :-)
 no pa še presenečenje ki sem ga obljubil...tisti ki ste kdaj gledali storm chaser na Discovery-ju boste takoj videli o čem govorim. TIV . Za tiste ki pa ga ne poznate. To je vozilo s katerim grejo direktno v tornado

 kar ornk mašinca, je treba priznati
 tako pa izgleda od znotraj

no evo,TIV ekipa(Sean,Brandon,Marcus...mene pa Mareta pa itak že pznate :-) ) kolikokrat imaš priliko da namesto da greš v kino gledat film, se greš raje družit z glavnimi igralci tega filma...hmmm,po moje da 3krat-prvič,zadnjič in nikoli več :-)
 
po napornem dnevu pa seveda en ornk steak, pred še bolj naporno vožnjo
 no pa še downtown Omahe iz avta...
 kaj takega pa še ne... zgleda da imajo ZDA 51 in ne 50 držav. na zemljevidu jim manjka Žužkoland ki leži nekje med Nebrasko in Južno Dakoto...takoje izgledala šajba...slišalo se je kot da pada dež, vmes pa kako zrno toče,ko je kak večji priletel :-)))
 no pa še nova barva avtomobila...če ste pozabili kako je zgledal,spodaj primerjava

2 komentarja: