sobota, 18. junij 2011

Dan 29/ 1200km dolga pot do Chicaga

Jah tako je... včeraj je še kazalo da bova imela danes na poti še zadnji čejs, a je zgleda bil zadnji že kar prejšnjič.
Sedaj sva že v Chicagu, 100km ali bolje povedano par ulic od letališča, saj je mesto veliko cca za 1 in pol Slovenije. Gostota prebivalstva pa je 4500 na km2...
Kot sem že povedal imava danes let iz Chicaga v Pariz in nato v Benetke,kjer bova pristala jutri ob 11:30 po lokalnem času. Lepo bi vas vse prosil da naju ne hodite vsi v Benetke čakat, saj so me že sedaj z letališča kontaktirali da letališče nima kapacitet za tako velike sprejeme in da je že sedaj velika gužva.
No pa si poglejmo naše zadnje kilometre po tleh...

seveda najprej zemljevid da se malo znajdemo....


 Chickago here we come...
 jah ne...tukaj ti pa res nikol nobeden ne ustavi...Mare me je vrgel iz avta in zdaj se tuki cvrem...
kdor drugemu jamo koplje... avto se je pokvaril in Mare se mi je kmalu pridružil :-)

ne glede na to kok čudni so bili avti....

vsi so se odpeljali mimo :-)))

no pa si poglejmo malo v zakulisje...tako je nastala večina skupnih slik :-)

no da ne bo kdo rekel da sva kršila zakon...lepo se vidi da pisanje sms-ov in mailov s telefonom med vožnjo ni dovoljeno, midva sva vse delala z laptopom...

 in seveda še za konec...potrebno je bilo prekriti vse sledi, ker avtohiše imajo sedaj forenzike ki raziskujejo če si slučajno lovil tornade in nevihte :-)))


 samo za vas, za 24ur iz ZDA... midva :-)Ne še preveč hitro nehat brat bloga, sedaj naju sicer čaka dolga pot in potem klimatizacija...uf ja in seveda finale talentov... potem pa že lahko počasi pričakujete še zadnje malo obširnejše javljanje z vsemi zemljevidi, kilometri, naj trenutki, ki ste jih vi verjetno že pozabili midva pa še vedno žariva zaradi njih :)))


Ni komentarjev:

Objavite komentar