nedelja, 5. junij 2011

Dan 17/ Pregled na zemljevidu

No ker se včeraj ni dogajalo nič pretresljivega in ker mi je nekdo(ja Jimmy, vem da si bil ti :) ) dal idejo da bi vse to še na zemljevidu prikazal, sem danes na hitro nekaj spacal da si boste lažje predstavljali.
No upam da veste da se vse dogaja v ZDA oziroma na drugi strani Atlantika.
Če slučajno še kdo ni ugotovil se lahko klikne na sliko in se ta poveča, ker tukaj se pa res ne bi nič videlo na teh majhnih slikah :-)

Z rdečo so obkrožene države ki sva jih že obiskala, z modro pa tiste katere bomo glede na verjeten razvoj vremena še obiskali.
Verjetno ste velikokrat opazili kratice zraven mest, to so kratice za države, da ne bi prišlo do zmešnjave, saj se imena mest tudi ponavljajo. No da jih par naštejem ki sem jih jaz uporabljal da se ve kaj se s tem misli:
OK-Oklahoma
TX-Texas
KS-Kansas
IA-Iowa
MO-Missouri
NE-Nebraska
SD-South Dakota
IL-Illinois
AR.Arkansas


 No tukaj z rumeno obkrožil večja mesta kjer smo bili, vijola krog je kjer sva ujela 2 tornada,mesto Canton,OK, z rdečo pa je obkrožen Joplin,ki ga je prizadel tornado F5. Z modro pa so države za lažjo predstavo


no pa še malo severneje, z modro države, z zeleno naravni park iz katerega imate reportažo na blogu, z rumeno pa večja mesta ki sva jih obiskala... Vijola puščica pa je trenutna lokacija :-)


Danes bo spet chase, nekje 150km SV od Omahe,NE
Upam da nama uspe napravit neko presenečenje...pričakujete jutri na blogu.


1 komentar:

  1. Glede na prevožene kilometre upam, da imata avto na dizeljski pogon.

    OdgovoriIzbriši